fbpx

BEZPŁATNE WYZWANIE 

26, 28.07, 02.08 | 21:00

Wszystko, co musisz wiedzieć o tortach

Najważniejsze elementy, które pozwolą Ci stanąć pewnie na nogach w tortowym biznesie. 3 dni, 3 spotkania, odpowiedzi na wasze pytania.

Dowiesz się jak zacząć, jak łączyć smaki, jak dekorować i jak wyceniać, żeby na tym zarobić (a nie dokładać).

Umiesz zrobić tort (a nawet różne torty), rodzina i znajomi piszczą z zachwytu na samą myśl o Twoich słodkościach i mówią: “powinnaś na tym zarabiać”, a Ty kompletnie nie wiesz, od czego zacząć?

A może stawiasz już pierwsze kroki, ale nadal masz sporo pytań technicznych, o wyceny, o dekoracje?

W jednym i w drugim przypadku warto, abyś wzięła udział w 3-dniowym wyzwaniu na temat tortów.

Plan wyzwania:

Dzień I - 26.07, godz.21:00

wtorek

Przygotowanie i organizacja

  • Jak przygotować listę zakupów?
  • Jak zaplanować pracę?
  • Jak długo można przechowywać poszczególne półprodukty?
  • Jak złożyć tort?

Dzień II - 28.07, godz.21:00

czwartek

Wycena

  • Jak liczyć food cost?
  • Jak wyceniać torty?
  • Czy brać pod uwagę ceny konkurencji?

Dzień III - 02.08, godz.21:00

wtorek

Dekoracja

  • Co zaproponować klientowi zamiast figurki?
  • Dekoracje kwiatowe: jak zabezpieczać i układać kwiaty?
  • Faktury na torcie: szablon i zabawa z tynkiem.
  • Jak uzyskać efekt akwareli?

Zapisz się na wyzwanie aby otrzymać przypomnienie o wydarzeniu oraz link do spotkania.

Weź udział w intensywnym szkoleniu online i dowiedz się dokładnie jak sie przygotować, 
z czego powinny wynikać ceny w Twojej pracowni oraz jak dekorować tort.

Spotykamy się 26, 28 lipca i 02 sierpnia.

Ula Stępniak

Ula Stępniak

Od 10 lat prowadzi pracownię cukierniczą Słodki Muffin w Warszawie. 

Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni.

Na jej webinary zapisuje się co miesiąc ponad 1000 osób, a Facebookowe wyzwanie zgromadziło ponad 1000 uczestników zainteresowanych jej wiedzą o wycenie tortów. 

Jest autorką 6 ebooków, a także ponad 100 artykułów na blogu. Jej twórczość to połączenie najlepszych przepisów, wiedzy cukierniczej i praktycznych porad na temat prowadzenia słodkiego biznesu.

Pasję do robienia tortów łączy z byciem mamą dwójki słodkich łobuziaków oraz kibicowaniem meczom piłki siatkowej.