fbpx

BEZPŁATNE WYZWANIE 

15-16.02 | wtorek-środa | 21:00

Podstawy ustalania cen w słodkim biznesie

Naucz się globalnie postępować z cenami w swojej pracowni cukierniczej. Zdobądź wiedzę na temat tego,
jak ustalać ceny bazowe i w jaki sposób je podnosić.

Wycena tortów i candy barów spędza sen z powiek wielu właścicielkom pracowni cukierniczych. Nie zliczę ilości godzin, które spędziłam na pomocy oraz nauce tych umiejętności i zawsze jest Wam mało.

Dlatego też postanowiłam sięgnąć do sedna problemu, czyli do podstaw ustalania cen, zarządzania polityką cenową i zmianą w tym zakresie.

Słowem – do tego, co jest podstawą ostatecznej wyceny pojedynczego dzieła cukierniczej sztuki. I właśnie dlatego – zapraszam Cię serdecznie do podjęcia 2-dniowego wyzwania.

Plan wyzwania:

Dzień I - 15.02, godz.21:00

Gdy zaczynasz,
czyli jak ukształtować ceny na początek

Podczas spotkania odpowiem na następujące pytania:

  • Czy na początku mieć niższe ceny, żeby nazbierać klientów?
  • Czy sprawdzać ceny u konkurencji?
  • Czy tłumaczyć się z cen przed klientami?
  • Czy mieć cennik na stronie internetowej, Facebooku, Instagramie.

Dzień II - 16.02, godz.21:00

Podnoszenie cen

Podczas spotkania odpowiem na następujące pytania:

  • Czy podwyższać ceny, jeśli się nie ma wielkiego doświadczenia?
  • Kiedy podnosić ceny?
  • Jak podnosić ceny?

Zapisz się na wyzwanie aby otrzymać notatkę wizualną oraz przypomnienie o wydarzeniu.

Notka pozwoli Ci w łatwy sposób przyswoić, powtórzyć i zapamiętać materiał.

Weź udział w intensywnym szkoleniu online i dowiedz się dokładnie,
z czego powinny wynikać ceny w Twojej pracowni, jak powinnaś je zmieniać i w jaki sposób podnosić.

Spotykamy się 15 i 16 lutego.

Ula Stępniak

Ula Stępniak

Od 10 lat prowadzi pracownię cukierniczą Słodki Muffin w Warszawie. 

Autorka wielu tortów, m.in. dla Sir Paula Mc’Cartneya, kreatorka smaku i przedsiębiorczyni.

Na jej webinary zapisuje się co miesiąc ponad 1000 osób, a Facebookowe wyzwanie zgromadziło ponad 1000 uczestników zainteresowanych jej wiedzą o wycenie tortów. 

Jest autorką 6 ebooków, a także ponad 100 artykułów na blogu. Jej twórczość to połączenie najlepszych przepisów, wiedzy cukierniczej i praktycznych porad na temat prowadzenia słodkiego biznesu.

Pasję do robienia tortów łączy z byciem mamą dwójki słodkich łobuziaków oraz kibicowaniem meczom piłki siatkowej.